SOCIAL DISTORTION – WHEN ANGELS SING

Ilmat ovat suosineet, joten välissä on ollut pitkiä taukoja, kun olen vain puhelimella surffaillut sen mitä surffailuntarvetta on ilmennyt. Pihaa on laitettu – kuvaan kunhan nurmikko on noussut. Tämä viimeistelevä toimenpide suoritettiin eilen, joten en lupaa yhtään tiheämpää päivitysvauhtia. Olen ollut sosiaalinen ja touhunnut. Syntymäpäivän vietin liki kuukausi sitten ja sain parhaita lahjoja. Paitsi vaarilta, joka oli unohtanut. Jumalauta! Lenkki juostiin, maaliin päästiin, mutta ehkä parasta siinä viikonlopussa oli päijänteen rauha ja hyvä seura. Ikkunat tuli myös mummolassa pestyä ja kotimetsuri suoritti ohessa klapien valmistusta. Oli taas maailman paras loma. Jonka jälkeen alkoikin mitä piinaavin sesonki töissä. Enää kuusi viikkoa seuraavaan lomaan. Onneksi ensi viikolla on juhannus. Ja tämä viikonloppu meneekin Provinssissa. Jonka kunniaksi valitaan soittoon ikilemppari 90-luvulta, Social Distortion, ollos hyvät.

Hyvänmielenlastenkaverikuvan otti Liisa.