PYHÄKOULU – TEHDAS

Päivitys, koska painostus. Kiitos vaan, ehkä tämä taas tästä. Unohdin aikoinaan lomille lähteissäni modeemin kotiin, enkä puhelimella jaksanut ruveta säheltämään kuin pikaisia facebook-päivityksiä. Niin vierähti kolme viikkoa Korpilahden metsissä ja rannoilla. Ja sen jälkeen, mitä enemmän aikaa kului, sitä vaikeampi oli aloittaa. Otetaan ihan kevyesti nyt tämä startti ja kasataan se maailmanparaskesäloma tähän:

“LOMA!
29. heinäkuuta kello 14:12 via matkapuhelin”

“mitä jos satu jättäisit rippijuhlat väliin?
Mobiilitiedostot
29. heinäkuuta kello 20:27″

“voi pojat, kuinka mukavaa oli tavata rakkaita ystäviä ♥ H…n poikaakin todella pitkästä aikaa. Oli Janne mahtavaa!
30. heinäkuuta kello 2:00 via matkapuhelin”

“Kissamau Mau jakoi linkin.
Mokoma – Hei hei heinäkuu
www.youtube.com
30. heinäkuuta kello 22:35″

“merkillinen kaupunki tämä jyväskylä. Ensin et tapaa vuosikausiin ketään ja yhtäkkiä menit ihan minne satunnaiseen paikkaan hyvänsä, niin eikö siellä törmä johonkin viimeksi kymmenen vuotta sitten näkemääsi. Ja samaan hengenvetoon ihmettelen, että kuka saatana näitä autoja suunnittelee. Että voi yksi polttimonvaihto vituttaa lujaa.
2. elokuuta kello 16:39 via matkapuhelin”

“aurinkoa ja Väinö Linnaa ihan itse tänään rakennetulla laiturilla. Sauna lämpenee ja kuikkaperhe rähjää rantakivikossa. Emmä kyllä keksi parempaa.
Mobiilitiedostot
3. elokuuta kello 19:12″

“sikurivahveroita, aivan perkeleesti! Onneksi sain ennakkoluulotonta sienestysseuraa ♥
5. elokuuta kello 19:15 via matkapuhelin”

“Kissamau Mau lisäsi uuden kuvan.
Mobiilitiedostot
6. elokuuta kello 17:11″

“Kissamau Mau lisäsi uuden kuvan.
Mobiilitiedostot
6. elokuuta kello 20:20″

“TUOREET TAPAHTUMAT
Kissamau vaihtoi profiilikuvansa.”

“puhtaalla kiukulla maalit viimeiseenkin seinään. Olkapään pallonivel tuntuu pullahtavan kuopastaan. Vaan jo vain tuli hyvä!Pantera – This Love
www.youtube.com
8. elokuuta kello 14:50″

“kuka tulis poimiin mulle mustikat? Ei tahdo aika riittää kaikkeen.
9. elokuuta kello 20:59 via matkapuhelin”

“uskallan väittää että olin ainoa joka äsken virvelöi päijänteellä internet-radio alusvaatteissaan. Ainakin se, joka ei mitään saanut.
10. elokuuta kello 20:30 via matkapuhelin”

“lomatuliainen!
Mobiilitiedostot
12. elokuuta kello 15:09 via Nokia”

“Voi Mokomaa! Hyvänmielenorkesteri ♥
13. elokuuta kello 0:46 via matkapuhelin”

“Niin. Sit jos lämmittäisi viimeisen kerran saunan, pukisi päälleen kaikki vaarin villapaidat, tuijottaisi ajatuksettomana vastarantaa vielä kun voi, asentelisi mökin talvivalmiuteen ja huomenissa suuntaisi kotiaan kohti. Mulla oli oikein hyvä loma!
18. elokuuta kello 16:29 via matkapuhelin”

Se oli semmonen se. Ja tiedän kyllä, että se on sikurirousku, mutta jos kerran sanon jonkun väärin, niin se saattaa jäädä päälle. Eli rakennusta, kunnostusta, metsänraivuuta ja metsurointia, saunapuidenhakkuuta, perhettä, ystäviä ja Päijänteen rauha. Puolikiloisen hauen sain, jonka palautin, ja ihan ok kokoisen ahvenen, mutta muuten jäi kyllä kalansaalis tältä kesältä onnettomaksi. Seura oli mitä mainiointa vierailijoiden osalta ja erityismaininta tälle naapurilleni:

PhotobucketSittemmin olen tehnyt töitä, rymynnyt marja- ja sienimetsässä hakemassa pakastimentäytettä ja kipristellyt sohvan nurkassa heiluttelemassa puikkoja kuunnellen kotimaista HC-punkkia. Ja kaikkea muuta! Mielenmaisemani näyttää siis tältä:

Ja kuulostaa tältä.

Jonkun mielestä nuo saattaisivat olla vähän ristiriidassa. Ei musta!