BAD BRAINS – I LOVE I JAH

Kukkuu!

Kävin eilen Keskisillä. Kamala, kamala paikka. Vähän sukkalankaa, mekko espritin halvennusrekistä, uudet kengännauhat ja muistia tarttui koriin. Pahanmielen tarjoushaukat singahteli päälle ennalta-arvaamattomina ja aina tunsi kävelevänsä vastavirtaan. Pari tuntia kestin, ja kassajonossa oli mennä kuppi nurin. Naapurijonon perheenisän ACAB-kaulatatuointi nauratti, mutta taakse osui vittumainen mummo. Jonoista painoi ohi kiirellä romaninainen vauva sylissään kohti hoitohuonetta ja mennessään aivan kohteliaasti huikkasi, että anteeksi, pääsisinkö ohi. Niin tää ruttunaamainen käpy mun takananihan siitä imaisi sitruunaa ja kävi marisemaan kuinka koko isohameisten rotu on itsekkäitä ja vastenmielisiä. Käännyin tuijottamaan. Pidätin huutomyrskyä. Hiljeni se niinkin.

Noin niinku muuten on kulunut aika töissä, nukkuen, laatuaikaillen ja joulua valmistellen. Hirveän stressin siitäkin aina onnistuu saamaan. Kaksi valmiina, kaksi puolivalmiina, kolme työnalla ja kaksi kokonaan aloittamatta, joista toisesta en viel edes tiedä mitä teen. Pipareita on paistettu aimo keko ja niihin pitäisi sokerikuorrutus tässä vielä.

Ekan joululahjankin jo sain kun kävin neulontaa opettamassa. Kynsilakanpuhaltaja-apina! Ihan Mieletön!