MY BLOODY VALENTINE – HONEY POWER

Oottakaapas niin mä näytän! Meinaan pari kuvaa, jotka on puhelimessa vielä jumissa. Ensin sekosi puhelimen muisti, sitten Nokia Suite. Kyllä ne kohta tulee, pitää vaan vähän päivitellä.

Siellä on kuvia esimerkiksi uusimmista puhdetöistä, joista pienenpi sisarus lähtee kohti Muuramea jahka kerkeän postiin saakka. Tulee kyllä myöhästymään torstaista, jolloin ne äiten synttärit on. Lahjansa on tuo siilineulatyyny siis. Noi oli muuten erinomaisen hauskoja tehdä. Pari tuntia meni telkkarin ääressä yhteen yksilöön. Harmi, ettei ole itsellä tarvetta kuin yhdelle.

Sitten mulla on palmikkosukat puikoilla. Tai siis puolet toisen varresta vielä tässä vaiheessa. Nopeastihan tuo syntyy lopulta, mutta kolme lankaa sekä kuvio ja mun keskittymiskyky alkaa olla äärirajoilla. Ja mun aika on mennyt koulun loppuun suorittamiseen. Huomenna on viimeinen näyttö, johon juuri suolsin 22 sivua excel-materiaalia. Silkkaa hämäystä se, yritän esiintyä tietäväisempänä kuin olenkaan. Ei vaan. Toki vähempi olisi riittänyt, mutta kun kerran aloitin vahingossa laajana, niin jatkoin samalla vauhdilla loppuun. Ja jos en ole vielä missään käänteessä maininnut, niin mä inhoan taulukkolaskentaa. Ei auttanut edes rillien pito silmäsärkyyn ja hiirikäden nörttiluu on kovin kipuisa. Kammottavaa olisi tehdä tommoista työkseen.

No nyt toi asentaa jotain tukiohjelmistoa. Taas. Kuten joka kerta. Ja internetradioonkin olisi päivitys. Ladataan.

Sit mää kävin eilen lisäämässä väriä lapaan. Ja ilmoittamassa, että kunhan tämä saadaan valmiiksi, niin siirrytään seuraavaan raajaan. Tiedä sitten milloin se on ajankohtaista. Ollaan tultu siihen tulokseen, että tästä ei tule koskaan valmista. Mut nyt se alkaa jo vähän näyttää joltain. Ei alkuperäiseltä ollenkaan, mutta kauniilta kuitenkin.

Noniin, kuviin päästy käsiksi. Sit ne pitää saada yhdeksi ja nettiin ja näkyville. Vielä kestää.

Okei. Ihan kohta. Sitä mä mietin, että ei tää nykyajan teknologia nyt ainakaan mitään vaivatonta ole. Jos olis ollut muistikortti kameraan, niin mä olisin jo sängyssä lukemassa. Eikä kuvatkaan olis ollut aivan näin käppiä.

Koska nyt ne on tossa linkin päässä:

😀 Ja vielä söselsin kertaalleen tuonkin koodin. Hirvee vaiva ja minkä takia? Eipä juuri minkään!