APPENDIX – ILTASATU

Pitäis nyt tässä kun joutaa, niin suorittaa suursiivo. Ja ehkä vähän sisustaa. Oon keräillyt internetistä inspiskuvia vaikka kuinka kauan. Meinaan nyt törkeenä laittaa ton himainspisleikekirjani tähän ilman mitään viitteitä lähteisiin. Koska harvasta muistan, mistä ne on. Kotimaisia ja ulkomaisia blogeja mun feedeistäni.

Porontalja pitäisi saada. Jyskissä oli etuusa, mutta pieni ja onneton. Jos jaksais lähteä jonain viikonloppuna torille katseleen.

Hyvä mieli tuli siitä, että suoritin viimeisen näytön tänään. Ja tuli tyytyväinen olo, kun kehuttiin ja halattiin ja annettiin suklaarasia ja kaikkee. Sit tuli hyvä mieli, kun mua odotti kotona uusi liukuri. Joka oli loistava!

Noinniinku muuten meinaa olosuhteista johtuen puskea kaamosmasennusta. Tarvii säätää korvafikkarit kovemmalle.