RAMONES – BONZO GOES TO BITBURG

Nää vaalit sais olla jo ohi. Yritin pysyä ulkona keskusteluista ja olla esittämättä mitään mielipiteitä. Paitsi että siitä olin varma, että Väyrynen äänestetään toiselle kierrokselle ja mä olen pakotettu äänestämään Niinistöä, jonka olen myös ääneen sanonut. Mutta toi pelkkä facebookin käyttökin on nykyään ahdistavaa, kaikkien Pekka-nappien ja homottelun ja kokoomuspropagandan keskellä. Eilen kävin niin äänekkään keskustelun aiheesta, että pieni pannukakunsyöjä pöydän päässä oppi sanomaan, että “hiljaa!”. Ja mun piti olla lunki sveitsi tällä kertaa.

No, sen sanon, että näin tarkemmin mietittynä – enpä mä olisi voinut enää katsoa itseäni peiliin, jos Niinistöä olisin äänestänyt. Eli ääni menee homolle!

Mutta olis ohi jo. Viime yönä laskin ennakkoääniä unissani.

Toinen mikä sais olla ohi, on toi mun koulu. Helvetti, en todellakaan suosittele tollasta yksityistä ostokoulutusta. Vaikka en mä sitä sano, työn ohessa, täydellä palkalla ja matkakulut maksettuna, ihan hyvältä se kuulostaa. Ja monetko sukatkin mä sain kudottua lähipäivien aikana, työajalla. Mutta hirveen vähän mä mitään opin ja aivan armoton stressi, kun ensin annetaan käsittämättömät ohjeet ja tarkennuksia kysyttäessä todettiin, että tää nyt on käyty jo niin hyvin läpi, että kyllä te tän tajuatte. Anteeksi, ei. No, sitten tulee toinen, joka antaa päinvastaiset ohjeet. Selkeämmät, mutta kevyellä vittuilulla höystetyt. Eli lopputulemana mulla on ainakin niin epäselvät kuviot, että kauhulla odotan näyttökansion läpikäyntiä. Enää mä en siihen voi vaikuttaa, kun se jo Helsingissä on. Ja sepä siinä juuri hirvittääkin.

Kai se hyvin menee. Kyllä se menee.

!!!!!!!!!!!

Olen onnistunut kiikuttamaan kaikki muistikortit autoon (enkä jaksa pukea takkia päälle ja vetää lapikkaita jalkaan), niin kuvaa ette saa, mutta tein aivan valtavan hyvää ruokaa. Edes maidoton juusto ei näyttänyt sulatettuna oksettavalle. Pitää ottaa tässä liikunnallisen ryhtiliikkeen ohessa myös ravitsemuksellinen ryhtiliike. Jos maitoallergisena vetää juustoo ja täysmaitoo ja kuohukermaa, niin ei tarvii ihmetellä kun herää vatsa krampaten päiväunilta.

Elikkäs tänään en liikuntasuorituksiin kykene, mutta huomenna vois käydä luisteleen. Koska ei ole vielä uudet lumikengät tulleet postissa, eikä pääse pöpelikköön!