DESCENDENTS – CLEAN SHEETS

Hohoo! Hyvä viikko takana. Tai siis olen myös turhautunut itkuun asti, mutta pääpiirteittäin muistot on positiiviset. Rahaton elämä pakotti melkoiseen luovuuteen, mutta niin vaan siitäkin selvittiin kunnes perjantaina vihdoin sain uuden kortin käteen. Siitä intoutuneena kurvasinkin parkkihallin sijaan ostoskeskukseen ja palkitsin itseni uudella John Irvingillä ja heijastimella, jossa on Fingerporin Kissa. Samalla törmäsin rakkaaseen naapuriini, joka houkutteli syömään. Jos saisin valita, niin churroja voisin syödä loppuelämäni joka päivä. Eikä niissä tapaksissakaan mitään vikaa ollut.

Tänään innostuin jopa lenkille. Tai siis eräs krapulainen soitti aamulla kävelylle haastaen ja ilmoitin hälle, että juoksemaan voidaan mennä. Ja mentiinkin. Matka ja aika olivat juuri oikeat tuonne pakkaseen ja tänä vuonna taisi säästyä korvanlehdet pakkasista vammoitta. Huomisesta lähtien pitäisi lauhtua ja sitten pääsee kunnon lenkeille ja lumiseen metsään lumikenkimään.

Niin, ja viikon ehdoton kohokohta oli itsetehdyt Runebergin tortut. Runeberg kuulemma tykkäsi nauttia torttunsa aamuryypyn kanssa. Mut hyviä ne oli ihan kahvinkin kera. Oltiin vielä niin jaloja, että vietiin viemisiksi töihin. Ollaan kuulemma kultaisia tyttöjä. Ja niinhän me ollaankin!

Sortsit taas puhelinkuvasta, ja vielä salamalla. Mutta kun se on niin valtavan helppo. Pitäis varmaan hommata iPhone, kun ne sitä ihan kamerana näkyy markkinoivan.

Muston välillä ihan sairaan hienoa olla minä.