CIRCLE JERKS – QUESTION AUTHORITY

 

Kukkoa viinissä. Ja koko keittiö viinissä. Se juttu, kun alkaa sähläämään, eikä saa sähläystä loppumaan. Ja se, kun näkee sielunsa silmin mihin on korkkiruuvin jemmannut samalla hetkellä kun runttaa ruuvimeisselin pulloon ja viini suorittaa geysirinomaisen ulossyöksyn.

Eipä sillä – rapatessahan tapaa roiskua.

Töistä tuli joululahjaksi viiniä, joka on kuulemma pahaa ja se piti sitten johonkin hussata. Ja samaisen paikan pakkaskaapissa sattui noita kevätkananlapsia olemaan. Ehkä sympaattisin asia mitä oon hetkeen nähnyt. Liikututtiin melkein kyyneliin, kun nuo tuli taloon ja laatikko avattiin. 450 gramman painoisia tipuja pienissä styrox-veneissä. Sit mulla iski fenkolin himo, joten en tiedä miten se aniksenmaku nyt sitten muihin aineksiin istuu ja tuleeko pahaa. Luonnollisesti en myöskään muistanut jauhottaa kanoja, joten suurustumisen kanssakin voi olla vähän niin ja näin. Havaitsin kevyttä ruosteisuutta keittiövelhoudessani ja vähän jännättää mitä tuolta uunista tulee ulos.

Mitäpä muuta. Jypinkylässä on käyty ja vaarin synttärit on juhlittu. Meidän vaariainen on ihana ja sillä on parhaat jutut <3

Tänään olen käynyt yhteiskuntakeskustelua aivan hiilenä pitkästä aikaa. En taida uskaltaa katsoa Arenasta sitä pummidokkaria, josta kaikki se kiukku kumpusi ihan pelkällä kertomalla. Että ei kuulemma haluta kuulua tähän materialistiseen rahalla pyörivään yhteiskuntaan. Voi perkele! Eläpä sitten nostele niitä tukiakaan, jos et kerran rahasta välitä. Meinasin siitä paikasta lähteä tonne paikalliseen ostoskeskukseen pieksemään niitä helvetin isänmaantoivoja, jotka siellä luuhaa päivät pitkät. Niitä helvetin pilotti-verkkari-maihari-jannuja, jotka leuhkii sossun rahoillaan kovaan ääneen ja kehtaa vielä esittää maahanmuuttokritiikkiä, että tulevat tänne elelemään meidän rahoilla. Vittu, tommoset pitäis lähettää elintasopakolaisiksi johonkin Pietarin viemäreihin, että tässä on tää teidän saatanan työstä ja rahasta vapaa yhteiskuntaihanteenne oikein konkreettisesti – pärjäile! Jos suuret ikäluokat onnistui kasvattamaan sukupolven, jonka pitää saada kaikki mahdollisimman vähällä vaivalla ja ne kasvatti tollaisen sukupolven, joka ei tee sitäkään vähään, niin mitä nää sitten kasvattaa.

edit:

Turhaan jännäsin. Ihavvitu hyvää!

Löysin kanalle kaveriksi youtubesta kokonaisen Tuff Turfin. Hirveetä paskaa, mutta James Spader nuorena.