THE RIP OFFS – HOOKED ON PHONICS

Kävin Raidanlahdella pienellä lomalla. Samalla juhlittiin mun valmistumista jälkikäteen ja synttäreitä etukäteen. Saunoin antaumuksella ja paistoin lettuja mun patenttiratkaisulla. Hivenen myös mellastin kukkapenkeissä. Mä niin haluaisin viettää pidempiä aikoja tuolla. Koska tekemistä olis.

Suunniteltiin uutta venelaituria. Ollaan vaihtoehtojen äärellä. Joko pitää ostaa Busteriin uusi moottori. Tai sit pitää ostaa puinen soutuvene, mihin lyödä perään meidän British Seagull. Jos jälkimmäinen, niin ajaa kurnuttaisin ympäri meidän selkää ja naapurit huitois rannalta että mee helevettiin sieltä mekastamasta. Sit mä oisin vaan jotta, “MITÄ? LAINKAAN EN KUULE! MÄÄ MUSEOVENEILEN NYT!”

Musta se olis aivan verratonta ajanvietettä.

Ens kerraks pitää käydä ostaan Rambo-katiska.