CAN – MOONSHAKE

Käytiin eilen tosiaan siellä ikeassa tyttöjen kanssa. Oli oikein mukava roadtrip! Eikä jumalattoman tavaramäärän raahaaminen ympäriinsä edes päässyt kiukuttamaan missään vaiheessa. Oli jopa ällistyttävän kivuton reissu.

En kylläkään saanut mitä lähdin hakemaan. Enkä myöskään sitä, joka oli toisena vaihtoehtona. Kolmannen sain. Aivan kiva sekin ja ajaa asiansa ehkä jopa paremmin kuin alkuperäinen ajatus. En oo vaan noin helvetin painavaa kaappia koskaan tavannut. Mä luulen, että niillä on kalustelevytehtaalla lorahtanut vähän lyijyä puumassan sekaan. Ei tota painoa mikään muu selitä.

Järjestelyn aiheuttaman sotkuisuuden takia vaan tommonen gif. Tarkka silmä saattaa bongata ainakin kaksi hiuslenkkiä keskeltä lattiaa. Mut siivoushommat hoitelen myöhemmin!

Miten peikonlehteä trimmataan siististi? Huomasin juuri tuossa kaapin päälle peikkistä nostaissani, että se on päässyt kasvamaan melko holtittomaan kokoluokkaan ja holtittomasti köynnöstäen. Joten nyt se ei ole kauheen kaunis. Kietaisin sen nyt vaan lenkille tuonne ylös, kun harkitsin että annan sille vapaat kädet toteuttaa viidakkogeenejään. Mutta sepä ulottuikin jo maahan asti. Sille pitäisi tehdä jotain.