THE DESCENDENTS – I’M NOT A LOSER

Mä otin tommosen projektikuvan tossa oliko nyt toissa viikonloppuna. Se jäi sitten viimeiseksi. Ja aivan paskahan tuo olikin. Kun mä kelasin, että olisin kerrankin dokumentoinnut jonkun “omasta päästä” -ohjeen. Ehkä sit joku toinen kerta.

Mut tossa on toi valmis tekele. Ja syyt, miksi meillä tuoksuu aivan mielettömälle just nyt. Joulukuusen piparit on kyllä jo luovuttaneet valtaosan tuoksuistaan, mutta keittelin itselleni pakuri-kardemummakahvia. Koska mulla on vapaapäivä. Ruisleipää ja savulohta nautin keralla. Olen omistanut päivän ulkonäön kohenteluun. Eli värjäsin hiukset ja kulmat. Edes jotain. Jos vielä joskus viitsisi panostaa itseensä.

Mut nyt jos panostaisi vaan sen verran, että pukisi hameen päällensä ja jäisi odottamaan hovikuskiaan saapuvaksi päätyöstään ja sit vähän shopshop.

Enää neljä työpäivää ja joululomalle!