BIKINI KILL – CARNIVAL

Meillä on siirrytty eväisiin tossa välipäivinä jo. Emmä moiti duunin sopimusruokalaa, päinvastoin. Sapuska siellä on oikein hyvää ja palvelu parasta. Mutta annoskoot on aivan kohtuuttomia. Koska buffa ja nälkäisenä ahnas luonne. Eväshommissa syödyn ruoan määrää on helpompi hallita. Ja helpoin eväs on joku salaatti. Tänään tosin pakkasin isojen salaattirasioiden lisäksi tandorikanaa ja jasminriisiä pienempiin rasioihin. Mulla on iskenyt, jos nyt ei aivan tulisen ruoan, niin ainakin lämmittävien mausteiden tarve heti kun tuli pakkasta. Mikä yllätti, koska mä en normaalisti juurikaan välitä tulisesta. Ehkä makuaisti on taas ottanut yhden aikuistumisaskeleen. Mikä on varmaan ihan ok, näin keski-ikäistymisen kynnyksellä.

Olen juuri äskettäin tajunnut kuinka monta vuotta täytän tänä vuonna.

Nyt mun pitäisi etsiä apinakuvia netistä. Kissamakeja ja kummituseläimiä. Niin paljon, että on välinnanvaraa. Apinat FTW!