PROPAGANDHI – LADIES’ NITE AT LOSERVILLE

Multa lähtee tukka päästä. Googlaamisen perusteella ihan  normaalia näin 3 kuukautta raskauden jälkeen, että raskauden aikana putoamatta jääneet hiukset irtoaa nyt. Vaan kun mulla ei jättänyt hiukset putoamatta raskauden aikana, kun vatsaloinen imaisi kaikki ravinteet mun kropasta ja pudotti hiukset ja kynnet. Joten nyt rupeaa jo päänahka paistamaan ja leskenlovet huolestuttavasti syvenemään. Otin havainnollistavan kuvan kun kävin tossa vähän suihkussa pesemässä hiuksiani. Tuon lisäksi vielä ne mitä jää harjaan ja ne mitä musta vaan pölisee ilman kosketusta. Joka paikka täynnä mustia pitkiä hiuksia.

No, mä kävin hakemassa apteekista b12-vitamiinia ja biotiinia. Kotona oli jo monivitamiinit ja sinkki. Toivottavasti noilla aseilla olisi jotain tehoa. Joutunut jo turvautumaan huiviin. Ei ollenkaan naurata tämmöinen nyt.

Mutta positiiviseen nuottiin lopettaakseni; meidän Dillis Pluttin koeajoi uutta isojen poikien rallituoliaan. Vaikutti tyytyväiseltä pikkuotukselta!