BARRY MANN – WARPAINT

KLIK! KLIK!

Hommasin tommosen komentokeskuksen lentokapteeni Puppelssonille. Vaikuttaa viihtyvän. Siihen tuli vielä kaupantekijäisinä tarjotinosan päälle asennettava leikkihärdelli. Mikä kiinnosti suorastaan yllättävän paljon. Tähän mennessä ei ole lelut Leppistä ja Latea lukuunottamatta juurikaan innostaneet. Tarttuu kyllä, mutta tiputta hetikohta pois – eikä jää kaipailemaan. Mutta tuota jaksoi tuijotella ja sohia tahmatassuin kuola suupielistä tursuten niin kauan kun raaskin ekalla kerralla jätkää istuttaa.

Oli poika ihan puhkipoikki tuossa vaiheessa, kun oli sillai jännä päivä, että oli kavereita kylässä. Dillis oli upea isäntä! Vieraiden tullessa veti tyynesti hirsiä riippukeinussa parvekkeella ja sieltä herättyään jaksoi seurustella pari tuntia. Kunnes vetäytyi taas riippukeinuun tuhisemaan. Saatiin sentään yhteiskuva napattua tällä kertaa. Näköjään aika vakava tilanne, kun mutsit seisoo rivissä, tuijottaa ja osoittelee kameroin. Ihanat pojat!