GENE CHANDLER – DUKE OF EARL

Pääsiäistä vaan jälkikäteen! Toivottaa Tyranosaurus Rump!

Vaarin luona oltiin, Mummin luona käytiin ja Mummukin siinä pyöri. Perjantaina dumpattiin taas Disse Mummulle ja painuttiin Pappa Fixarin kanssa American Dineriin mässäämään. Ja sunnuntaina käytiin mökillä pyörähtämässä. Puppelsson ihan ekaa kertaa. Käytiin vähän kävelemässä Puppe Manducasta käsin kyyläten. Muuten meni mainiosti, mutta Kääpiö loukkaantui ajatuksesta, että hänen olisi pitänyt nukkua päikkärit kaukalossa ja me oltais vähän haravoitu sillä välin. Siinä ei sitten enää Manducakyytikään auttanut, niin piti lähteä kohti Vaarin kuistilla seisovia rattaita. Sinne se sitten simahti.

Eilen oli kollin ekat nimpparit ja Kummitäti soitteli kotimatkan aikana onnentoivotuksia ja kuulumisia. Siinä sitten just kerkesin todeta hälle, että poika on lopettanut jokeltelun ja keskittyy tällä hetkellä lähinnä motoriseen touhottamiseen kehityksessään, niin eikö tuo kotona herättyään ollut keksinyt hauskan uuden alahuulenimeskelyilmeen ja siihen liittyi hurjasti juttua sekä valtavien kuolakuplien päristelyä. Että in your face, mutsi – luulit pysyväsi kärryillä kehityshommissa.