PATTI SMITH – ASK THE ANGELS

Eduskuntavaalit 2015:

Toi oli munkin ilmeeni kun aamulla uutiselaimen avasin.

Ja tuo kun tajusin, että entisellä kotiseudullani 5544 kansalaista äänesti kännissä ja läpällä.

Me käytiin Puppelssonin kanssa antamassa ääni, että saadaan sitten valittaa seuraavat neljä vuotta niin maan perkeleesti. Emminä muuta kommentoi enää tästä tuloksesta, kuin sen verran, että pitäskö vasemmiston ja demareiden pikkasen irrottautua aikansa eläneestä ay-ajattelusta ja miettiä tarkemmin mihin tällä maalla on varaa. En tiiä. Äänestin mä silti vasemmalla kädellä. En vissiin osaa muuta tehdä.

Pappa Fixar on töissä toisella puolella maapalloa ja mä seurasin kuinka pöydän päässä päsmättävä aamukahviseurani punnasi kakat housuihinsa samalla purulelua kuola roiskuen järsien. Tulee siis enemmän kuin tarpeeseen aikuisseura huomenna. Saan keitellä sumpit parille ihanalle rouvalle ja Disse Dump saa leikkiä kavereidensa kanssa.

Ja ylihuomenna toinen niistä rouvista tekee jotain tälle mun erikoistukalleni, jossa yhdistyy upeasti pitkä, polkka ja hentoinen siili. Hemmetti. Vaan enpä ole tällä vuosituhannella vielä kampaajalla käynyt. Taitaa olla korkea aika!