TOKELA & HOEDOWN – THREE STEPS TO HEAVEN

  

  

  

Elikkäs! Kuulumisia.

Puppelsson on siis puolivuotias nykyään. Tai onhan se oikeastaan jo lähempänä seitsemää kuukautta jo. Kaksi irrihammasta löytyy suusta ja hiuksetkin on leikattu ekan kerran. Surautin sille saman kampauksen kuin Pappa Fixarilla. Tyyppi osaa jo kierähtää vatsalta takaisin selälleen, mutta ei ole älynnyt, että näin voisi päästä paikasta toiseen. Lattialla pääsee kyllä hieman pyörimään ja peruuttamaan, mutta lähinnä kaikki energia ja pinnistys menee konttausasennon tavoitteluun. Eli pylly pystyyn ja naama lattiaan. Yleensä tähän yhdistetään vielä kuolan päristys lattiaa vasten.

  

  

  

Käytiin tossa pitkästä aikaa Pappa Fixarin sukulaisia katsomassa ja siellä Puppe sitten päätti esittää uusia temppuja, kuten nyökyttely ja huitominen, joka muistutti aika paljon sitä automiesten morjestusta jota Vaari on sille yrittänyt opettaa. Ja käytiinpä me tässä helatorstaina raviradalla katsomassa maaratapyörien harjoituksia. Vähän jännitti, mitä Puppelsson tuumaa möykästä ja metelistä, mutta täähän veti siellä metanolinkatkussa kylmänrauhallisesti sikeitä lähes koko ajan. Ehkei siitä tulekkaan mammari, niinkuin Pappa Fixar jo ehti pelätä.

Mullahan oli eka oikea äitienpäivä ja Pappa Fixar kärsi hirveitä paineita siitä mitä se hankkisi mulla lahjaksi. Päätyi siihen, että mä saan äitienpäivälahjan, syntymäpäivälahjan ja vielä joululahjankin samassa. Kyllä mä vähän ihmettelin, että mitä se mahtaa olla. Olin kuulemma puhunut haluavani sellaisen. En muistanut ollenkaan mitään sellaista. Sitten paljastui myös, että se on tilattu netistä ja tulee ehkä ulkomailta. Perjantaina se sitten lähetteli töitä viestejä, että onko lahja jo tullut. Ei ollut. Postilaatikosta oli tippunut vain Asuntolehti Pupelle luettavaksi. sitten se kysyi, että voisko se olla Pupen rattaiden vieressä ala-aulassa. Hittojako se siellä tekis? Vilkaisin ovesta ja siellähän oli isoja laatikoita. Ja kaikista isoimman laatikon kyljessa näkyi teksi Stålhästen.

Fedexin kynäniska oli soittanut Pappalle, että hän ei jaksa kantaa kakkoskerrokseen. Fillaria. Itsehän jaksoin. Ja alaskin kun pyörä oli kasassa.

Ihana!