TIEDEDOKUMENTTI: TUHOLAISET UHKAAVAT (yle.fi)

Hirveän sotkuinen tuo Puppelsson. Leikki aloitetaan siirtämällä lelukorista jokainen lelu yksitellen lattialle, niin kauas kuin käsi riittää. Sitten siirrytään kirjojen pariin ja kannen katsomisen jälkeen siirretään nekin niin kauas kuin käsi riittää. Sitten siirretään jokainen näistä esineistä vielä vähän kauemmas, kunnes olohuoneen lattia on tasaisesti noiden muutaman lelun peitossa. Seuraavaksi se menee omaan huoneeseensa ja suorittaa siellä saman operaation. Paitsi, koska omassa huoneessa on vähemmän leluja, Puppelssonin pitää siellä myös siirrellä huonekaluja.

Myös erityistä huumoria revitään ovista. Niitä on kiva paukuttaa. Ja niiden taakse on kiva mennä piiloon. Siis niin, että Puppelsson menee meidän makuuhuoneeseen, morjestaa ovelta ja lyö sen perässään kiinni. Sitten jää siihen oven taakse nauraa säksättämään ja blokkaamaan oven avauksen. Hirveän hauskaa.

Pyllerö on heti lentohommien jälkeen henkeen ja vereen automies. Erityisesti traktorit ja vastaavat on mieleen. Joten piti sille kotiinkin hommata vihdoin kauhakuormaaja. Mä huomasin sairaalassa, että toi on jostain oppinut, että traktorit pörisee. Ei se muilla leluilla leikkiessään pörise.

Ehkei se olekkaan ihan pöljä!