THE STROKES – SOMEDAY

Volbeat näytti tältä: Ei vaan. Ihan hyvä näkymä mulla oli lopulta. Laitoin vain puhelimen jemmaan kun vieressäni syntyi pienoinen moshpit. Moshpit, jossa oli jänis. Nyt suihkun kautta nukkumaan. Jalat on aivan poikki. Kaiken seisomisen ja hyppelehtimisen lisäksi reippailin keskustaan molempina iltoina. Koska en jaksanut jonottaa bussiin. Ja säästinpähän siinä neljä euroa, eikä tarvinnut lenkille lähteä.

Read more "THE STROKES – SOMEDAY"

MOKOMA – HEI HEI HEINÄKUU

Jos joku oli hyvä, niin Mokoma oli hyvä. Aivan tolkuttoman hieno keikka oli se. Selvitin myös mitä nykynuoriso kuuntelee. Pendulumia. Pakenin tungoksesta saarilavan läheisyyteen tupakkaa poltellen. Vähän kun olisi kuunnellut Scooteria ja Babylon Zoota yhtä aikaa. Olin vanha – diggailin heviä. Tänään olisi vielä Volbeat, mutta kameran jätän kotiin.

Read more "MOKOMA – HEI HEI HEINÄKUU"

SOCIAL DISTORTION – WHEN ANGELS SING

Ilmat ovat suosineet, joten välissä on ollut pitkiä taukoja, kun olen vain puhelimella surffaillut sen mitä surffailuntarvetta on ilmennyt. Pihaa on laitettu – kuvaan kunhan nurmikko on noussut. Tämä viimeistelevä toimenpide suoritettiin eilen, joten en lupaa yhtään tiheämpää päivitysvauhtia. Olen ollut sosiaalinen ja touhunnut. Syntymäpäivän vietin liki kuukausi sitten ja sain parhaita lahjoja. Paitsi vaarilta, […]

Read more "SOCIAL DISTORTION – WHEN ANGELS SING"