HAYDEN THOMPSON – ROCK-A-BILLY GAL

Mitäs. Karmiva tauko taas, kun en ole edes työkalukonetta avannut. Läppärillä ja puhelimella pikaisesti surffaillut, minkä nyt tosielämän murhatarinoita olen halunnut lukea. Niihin olen koukuttunut.

Töissä on ollut hulinaa, lomatuurauksia ja kesänavajaista. Viikonloput on mennyt pihalla touhutessa, ystävien kanssa raparpereja jakaen. Elämäni ensimmäiset rakennekynnet tein ja lenkkeilty on. Perjantaina innostuttiin humputtelemaan hieman ja oikein kaupungille asti. Oli hauskaa ja on hauskaa löytää seinänsä takaa ihminen, jonka kanssa synkkaa. Ja alkoholin aiheuttamasta narkolepsiasta toivuttuani vuorossa oli maailmanparannusta ja lohipitsaa Sulvalla. Kera Suuren Lottohuijauksen. Välillä sitä ällistyy höntteyttään, mutta onneksi sillä tuotin paljon riemua rakkaalle ihmiselle. Tänään sitten vietimme pihapäivää ja grillikausikin tuli korkattua. Ai perkele, että muuten oli herkullista. Vähän liiankin! Mutta ne pekonit tuli kuitenkin myöhemmin poltettua juosten. Ja ruotsinläksytkin on tehty.

Tiistaina taas aamuyöstä bussilla ja junalla kouluun. Iltasella luvassa revyytä ja ruokailua porukalla. Ja ensi viikonloppunahan toki vietetään syntymäpäivää lenkillä. Ja sit mulla alkaa LOMA! Viikko vapaata.