NEW BOMB TURKS – CRYIN’ INTO THE BEER OF A DRUNK MAN

Joulutorttu, mutta eri tavalla.

Hain halvalla pippuroitua savulohta kalatiskillä keikkailevalta ystävältä. Omasta hyllystä sipalia ja butternutkurpitsaa sekä kirsikkatomaatteja. Päälle kevyt harso lampaanmaitojuustoa raasteena. Lehmäkin käy. Paitsi itselleni ei käy, koska allergia. Ja muutoinkin manchego kultaisena on yksi parhaista kuorutejuustoista rasvansa takia. Vaan ei hintansa, mutta hemmottelutarkoituksessa sallittakoon.

Innoitteen sain Myllynparhaiden mainoksesta jonkun lehden takasivulta. Duunasin myös aiemmin viikolla kulhollisen pieniä tähtitorttuja täytteenään suolalihaa ja tuorejuustoa aurinkokuivattujen tomaattien maulla. Nämä meni vastakihlautuneen neuleopiskelijani perhekemuihin. Muassaan pieni kakku, johon onnistuin tunkemaan jotakuinkin ziljardi kaloria. Huomenna saan näistä tuotoksista lopullisen tuomion. Peljättää kakku. Uudensadon voi ei käyttäytynyt lainkaan kuten voi normaalisti käyttäytyy. Ja sitä oli kokonainen paketillinen.

Sitten jatkamaan joululahjoja.