G.G. ALLIN – NO RULES

Kiitos palveluntarjoajalle palvelinpäivityksestä, joka rikkoi jotain vanhassa blogipohjassa. Tulipahan vihdoin vaihdettua se pois. Muutenhan tämä meni varsin kivuttomasti asiakaspalautteineen, mutta tokihan vanhojen merkintöjen siirrossa joku meni huolella pieleen. Siirtyihän ne, tekstit aina ensimmäiseen ääkköseen asti. Saa olla noin hetken. Siirtelen loput sitten jaksaissain ja kerkeissäin.

Sitten siihen postaukseen, joka viime lauantaina jäi postaamatta:

“Tajusin taas kerran, kuinka laadukasta mun aikani on. Olkoonkin, että arki ja palkkatyö stressaa, niin vastapainoksi mut kutsutaan neuleiltaan, syömään uunituoretta piimälimppua ja juomaan vaniljaista espressoa. Vaikka töistä puhuttaisiinkin, niin kyllä mun stressitaso laskee minimiin tollaisessa kiireettömässä ajanvietossa. Tai keskellä viikkoa kävely apteekkiin, ihan muuten vaan, silloin kun vielä oli lunta.

Nyt mä vietän mukavan koti-illan joulukuuseni kanssa, hossea huudattaen. Saatan vähän lämmittää siideriä ja maustaa sitä joulumaustein sekä tilkalla rommia. Ja vihdoin kutomalla jotain, minkä minä saan ja mitä minä tarvitsen. Lahjat on jo osa saajillaan, osa valmiina, osa lähetetty saajalleen ja osa vielä pakkaamatta. Joulurauha!”

Emmä kyllä mitään koti-iltaa sitten aivan päätynyt viettämään, mutta mukavaa oli.

Ja tämän myötä toivottelen kaikille oikein hyvät joulut. Huomenna kohti Keski-Suomea.