CRO-MAGS – BY MYSELF

Heippa!

Siivouspäivä. Tai siistimispäivä. Imuroin ja pesin lattiat, ei muuta. Ja pyykkäsin myös. Kokeilin iPhonen uutta panoramaominaisuutta. Joka oli yllättävän hyvä. Otin myös muotibloggaajakuvan pyykkipäivän eleganssistani, joka koostuu Descendents-paidasta, sukkahousuista ja vaimonhakkaajapaidasta hameena. Päässä pyykkimuijan leopardihuivi. Luonnollisesti varpaankärjet yhteen kiertyneinä seisoin, kuten kunnon muotibloggaajan kuuluukin. Se nyt vaan ei aivan kuvasta ilmene.

Noin muuten en ole oikein kerennyt muuta tehdä, kuin töissä käydä ja kärsiä tästä omituisesta narkolepsiasta. Hereillä pysyminen on nykyään haaste. Päikkärit kutsuu nytkin. Ja sen jälkeen meinasin vähän ajella hiuksistoa, koska  ikävästi mullettia puskee. Ja juoda pakuri-karpalomehua, joka on uusi intohimo. Hain pakkasesta myös kokonaisia karpaloita, joista jotain pitäisi kehitellä. Kyllä tommosilla määrillä antioksidantteja ja vitskuja pitäisi olla jo jonkunlainen parantava ja piristävä vaikutus.

Mutta sitä ennen pari kuvaa, joita en ole tänne jakanut. Muualla ne on nähty. Elikkäs käsi ja toinen käsi.