PANTERA – FUCKING HOSTILE

Työmatkaleskenä tässä. Havaitsin vakavaa taantumaa arjen pärjäilytaidoissa, kun en muistanut kummalla puolella on tankki Maxdassa. Säkällä osuin oikeinpäin. Jouduin nolona kuikuilemaan vielä, kun luukku ei ponnahtanut auki niin, että olisin peilistä nähnyt. En muistanut edellistä kertaa kun olen tankannut. Häiritsi moinen. Häiritsi myös se, että 90€ ei osta tankillista bensaa. Hulluksi on mennyt maailma.

Syysflunssaa noin niinkuin muuten kuuluu. Kurkkuun sattuu ja yskittää kovin. Ja yskiminen vasta kurkkuun sattuukin. Ja niskan nitkautin töissä. Ja lonkka paukahtelee. Väitin, etten ole vielä niin vanha, että se selittäisi tämän raihnauden. Mutta toisaalta aloin epäillä olevani. Joka tapauksessa, pari vapaata päivää lenkiltä ja takaisin ruotuun. Koko kesä on maattu ja pulskistuttu. Tupakoinnin lopetuksen jälkeen on aineenvaihdunta aivan lamassa ja tähän vielä pimeys päälle viemään viimeisetkin vitamiinit. Surkeaa on.

Itseäni piristääkseni leikkasin otsatukan, jota koko kesän pois kasvatin. Ei se vaan tuntunut omalta olla ilman. Askartelusaksilla piti leikata, koska joku on muutossa tunkenut tavaroita itseltään niin hyvään piiloon. Ja päin persettiä vielä silvoin, mutta kyllä se muoto sieltä asettuu, kunhan muutaman kerran leikkaa.

Mutta nyt pitää vielä muutama kerros neuloa, jotta kaikki jouluproggikset tulee joskus valmiiksi. Ei niitä montaa ole, mutta jos tänä vuonna saisi kaiken ajallaan valmiiksi, eikä viime tipassa aatonaattona. Kuten tuntuu olevan jo perinteeksi muodostunut.