NOFX – EDDIE, BRUCE AND PAUL

Ostin kirjan. Stephen Kingin uusimman, Herääminen. Saa nähdä koska se tulee luettua. En ole saanut kirjaa luettua sitten raskausajan. Joku ongelma ajankäytön kanssa. Kyllä mulla aikaa riittää surffata netissä ja katsoa jopa hömpötystä nettiteeveestä. Oon yrittänyt pitää meteliä täällä päivisin, että ipana tajuaa päivän ja yön eron. Ja jotenkin se on helpompi vuorovaikuttaa, kun taustalla pyörii joku humpuuki tai musiikki, eikä nenä ole kirjan välissä.

Toki vois riveta lukemaan ääneen. Eihän toi vielä mitään tajua muusta kun äänensävyistä, mutta jotenkin mieluummin valitsisin tuolta Lilliksen omasta hyllystä ne Astrid Lindgrenit, kuin kauhukirjallisuuden. Tai, kyllä isänsä kuulemma referoi mun kauppareissun aikana Vilholle täällä lukemiansa Ilmari Juutilaisen vaiheita sodissa.