OFF! – OVER OUR HEADS

Yksi juttu mistä mä nautin on se Finduksen mainos, missä mummo liukuu takaperin rillit jäässä umpijäiselle kalatiskille, missä fisherman’s friendin fishermanin näköinen hurteinen ukko kysyy mummolta, että saisiko olla päivän kalaa. Ja se mummo rääkäisee, että SAA! Niin se rääkäisy – se on se juttu.

Ihan paska mainos ja aivan paskaa näyttelyä, mutta se “SAA” jää soimaan päähän. Huomasin, kun kolmelta yöllä lämmittelin lentokapteeni Puppelssonille sapuskaa.

Ei sen vertaa kuitenkaan ole mainos vaikuttanut mielensopukoissa, että meillä kalaa olisi ruokana. Ei ei! Kokeellisessa keittiössä on juuri parhaillaan jääkaapissa muovipussi. Ja siellä muovipussissa on villisian kulmapala imeskelemässä itseensä chilpotlen ja savuviskin aromeita ja pikkasen salviaa ja sinappia siemenen muodossa. Sitten muistaissaan ja jaksaissaan heitän sen uuniin, jossa se saa muhia kunnes hajoaa liitoksistaan. Toivottavasti. Ei toi kulma ole vissiin se ihanteellisin nyhtöaines. Mutta sitä meillä oli.