AUBREY CAGLE – BOB ‘N’ STROLL

Juma-lauta!

On muuten hyvää tommonen revitty villisika. Hampsukoita syöty nyt pari päivää. 850 grammaa lihaa marinoitui vuorokauden verran ja paistui 110 asteessa 5 tuntia ja lepäsi vielä puolisen tuntia ennen kuin tuli revityksi riekaleiksi omien ja marinadimehujen joukkoon. Tarvii ens kerralla pistää tilaus isommasta paistimäärästä!

Käytiin Puppelssonin kanssa aamulla neuvolantätiä katsomassa ja täti tuikkasi piikit molempiin koipiin sekä ruuttasi rotarokotteen suuhun. Hemmetti vie. No, huutohan siitä tuli. Ihan kunnon huuto. Ja pitkään huutikin. Kunnes muisti, että on kuitenkin kova naistenmies ja ryhtyi välittömästi iskemään neuvolantätiä vinolla elvishymyllä ja juttelemalla kaikkia hurmaavia puppejuttujaan.

Väsähti kyllä päikkäreille ilman aamiaista ja kränttyilyä luultavasti ilmenee illan mittaan, mutta nyt se tuossa mangon ja maidon päälle nauraa rätkättää lattialla, kun kutkuttaa korvien takaa. Saa nähdä.