NEW BOMB TURKS – PROFESSIONAL AGAINSTER

Kasikymppiset tuli juhlittua – päivänsankari nautiskeli taas kuhaa kissanviiksissä. Pyllerö osasi myös käyttäytyä hienosti. Vähän meinasi unisuus ruveta jurppimaan, mutta vuorotellen iskän ja äiten sylissä kesti loppuun asti. Itsehän vetelin lammasta mokkaminttukastikkeella – oikein mainiota oli se. Virallisena juhlapäivänä Puppe tapasi sukulaisiaan ja hurmaili niitä tuijotellen äiten sylistä. Lähinnä kuitenkin veteli taas sikeitä vaunuissa pihalla. Reissu-Puppe meni tällä kertaa tavallista vähemmän sekaisin reissaamisen rytmistä. Pientä käninää huomattavissa, mutta nopeasti toipumassa ollaan siitäkin.

Eilen oltiin ekaa kertaa uimassa. Suihkuhuone oli kauhistus, ilmeisesti se kaikuva äänimaailma. Kuuntelin sitä huutoa naistenpuolelta ja mietin, että ei voi olla meidän reipas pikkuotus. No, oli se. Karjui siellä toisen ekakertalaisen kanssa kilpaa. Mutta altaaseen päästyään oli ihan omassa elementissään. Kellui ja potkutteli vettä kuin vanha tekijä. Naureskeli ja nautiskeli. Kunnes päästiin taas suihkuhuoneeseen. Ja siitä pukuhuoneeseen. Koko pukemisen ajan itki ja huusi, eikä rauhoittunut ennen kuin päästiin autolle.

Eiköhän se totu. Pitää yrittää ajoittaa tuo suihkuhuoneaika mahdollisimman lyhyeksi jatkossa. Onneksi se itse uintiosuus sujui niin hyvin.