SIOUXSIE AND THE BANSHEES – DEAR PRUDENCE

Miten se voi mennä aina niin, että kun asiantuntija kysyy, että meneekö hyvin ja onko kysyttävää, niin sillä hetkellä ei ole. Kun kaikki menee hirmu hyvin. Mutta heti huomenna olisi. Niinkun nyt kun käytiin neuvolassa ja lääkärissä. Hyvin meni. Heti seuraavana päivänä joku vaihtoi minun aurinkoisen hyvänmielen-Puppelsonin pahantuuliseen versioon aiheesta. Täysi vastakohta – kaikki on muka huonosti. Selällään ei viihdy, vatsallaan ei viihdy, kyljellään ei viihdy. Istuallaan ei viihdy, seisoisi kyllä, mutta koivet menee spagetille ja taas kiukuttaa. Illalla raivoaa maitopullolle, eikä syö kuin hedelmäsoseensa ja vähän vettä päälle. Aamuyöllä oli myös sitä mieltä, että 5.40 on ihan hyvä aika herätä. Onneksi se uni kuitenkin tuli tuntia myöhemmin, mutta äiten kylkiluita potkien meidän sängyssä. Aamulla heräsi aurinkoisena, mutta heti kohta aamutoimien jälkeen rupesi näköjään kyrsimään taas samaan malliin. Katotaan nyt. Tänään se ei kerkeä nukkua turhan pitkiä päikkäreitä. Eilen veti 4 tuntia ekoja päikkyjä. Tänään me lähdetään avoimeen päiväkotiin ja sen jälkeen pitäisi käydä kaupassakin.

Mutta! Huomasin tuolla parvekkeella riippukeinua liekuttaessani, että syreeni vihertää. Kevät!