MINOR THREAT – SMALL MAN, BIG MOUTH

Follow my blog with Bloglovin

Ei suurempia muutoksia Puppelsonin tuulessa. Aloitettiin lounasaikaan kasvissoseet ja aamulla puuro. Illat menee edelleen kiukutellessa ja aamulla noustaisiin mieluusti turhan aikaisin. Mutta tämmöistä tämä on, päivät on helpottaneet jo. Kuolaa tulee ihan sekopäisen paljon ja parasta hupia on järsiä joko omaa kättä, äitin kättä tai Laten sorkkaa. Olen yrittänyt tunnustella ikeniä, mutten mä siellä vielä mitään hammasta tunne.

Tässäpä viimeisimmät kuvat koosteena.

  

Ihana kevätaurinko tuolla paistanut, mutta vaikutti haittaavan Nisse Lumpin kyyläysharrastusta kärrylenkillä. Piti hakea sille solglasögonit. Oli jopa kaksi vaihtoehtoa kaupassa – pinkki ja sininen, luonnollisesti. Ja koska meillä ei olla sukupuolineutraaleja, niin noihin päädyttiin. Olis toki ollut kaikenmaailman pilotti-peili-elvis-viritelmiä myös, mutta ne oli vielä vähän liian suuria.

Vedettiin ton Pappa Fixarin kanssa tossa viikonloppuna semmoset kahvakuulatreenit kyykkyineen, että käveleminenkin on ollut pikkasen hankalaa. Ja vielä ollaan käyty lenkilläkin. Mutta ei hätää, youtube pelasti tässäkin tapauksessa. Jalkavenyttelypätkä pyörimään ja onhan tommonen “ohjattu” venyttely nyt pikkasen tehokkaampaa kuin itse omillaan suurinpiirtein ja sinnepäin venytys. Youtube on kyllä paras keksintö ikinä. Vielä kun sais ne mainokset taas pois.

Tänään sit taas uimaan. Meillä on suunnitelma suihkuhuoneajan minimoimiseksi, toivottavasti menee paremmin huutojen suhteen.