TIGER ARMY – TOWARDS DESTINY

“Heil aurinko!”

Nyt meillä on ruvettu yskiä käkättämään, lähinnä öisin ja päikkäreitä nukkuessa. Olihan se odotettavissa, että tuo jonkun taudin jostain saa. On tässä molemmat vanhemmatkin sairastaneet. Mutta pientä tuo on, kevyttä rohinaa. *koputtaa puuta*

Siinä vielä iloinen hyvin nukkunut riehupylly tältä aamulta. Aamulla mietittiin Pappa Fixarin kanssa, että vieläkö ipanassa henki pihisee, kun aamulla ei mitään kuulunut seinän takaa. Eikä kuulunut koko yönä – muuta kuin sitä satunnaista käkätystä ja joku aivastus. Iskä kun meni sitten katsomaan, niin siellä se makoili, järsi peukaloaan ja tuijotteli sammakkomobileaan. Ja itse kun myöhemmin menin tyypin hakemaan aamupesulle, löysin pinniksen pohjalta maailman aurinkoisimman pikkuotuksen. Lisää tämmöistä!

Toki se väsy sitten iski ikävästi kesken puurolautasen ja piti viedä katselemaan olkkarin ikkunasta autoja, että tokeni. Nyt se vetelee tuolla lämpimällä aurinkoisella partsilla riippukeinutirsojaan ja mä aloitin 30 päivän joogahaasteen youtubesta. Jestas, että voi olla lantio jumissa!