RITA & THE SOULETTES – ONE MORE CHANCE

Kyllä vain – hyvin oli mennyt Puppelssonin yökyläilyt. Fammon ja Faffan lisäksi oli paikalla myös nuorempi serkkutytöistä, joka jaksaa viihdyttää ja hoitaa Puppea aivan käsittämättömällä kärsivällisyydellä. Neljältä yöllä ne oli kuulemma kaikki olleet yhtä aikaa hereillä hoitamassa Puppelssonin yösyöttöä.

Ja meilläkin oli hurjan mukavaa!

Niin oli myös yhdellä aurinkoapinalla tänä aamuna, kun eilen sai riehua Pappa Fixarin kanssa kylvyssä itsensä niin puhki, että nukahti heti kun sai Leppiksen kainaloon sängyssään ja tuhisi ilman heräilyä aamuun asti. Mä heräsin kun Pappa lähti aamulla uimaan ja kerkesin juoda kiireettömät aamukahvitkin sängyssä ennen kuin kuulin kuinka tuo kääpiö aloitti kujerruksensa.

Nauratti – ja vähän kateilutti, kun sänkyyn meni illalla pallovatsainen puuroahmatti ja aamulla sieltä löytyi solakka silakka. Olispa itselläkin noin helppoa päästä senteistä eroon. Tolla on kyllä taas joku tankkausvaihe käynnissä, kun on taasen ilmestynyt tuo pomomiehen leuka. Yleensähän tuolla on ollut tapana turvottaa itsensä ja sitten venyä pituussuunnassa pari senttiä – ja leuka katoaa. Se on Puppe ja puolenlitran superdieeti!