RANCID – DAMNATION

Elikkäs!

Ripulia ja oksennusta. Ja lakanapyykkiä. Luulin pojan perineen äitensä teräsvatsan. Mutta onko toi nyt sitten vatsatautia vai eilisen kukkakaalinmaistelun jälkiseurauksia. Iloisena se leikki heti pesun ja vaatteenvaihdon jälkeen. Mutta loppu aamupäivästä aamiaisen jälkeen meni mahaa varoen ja äiten olkapäähän nojaillen seisten. Kunnes uni voitti ja piti mennä päikkäreille.

Ressukka.

Mutta noin muuten parasta tällä hetkellä on; kahvat ja kuviokellunta.

 

Uinnissa huvitti, kun oli sukelluksen lisäksi teemana hyppely, niin tuo loikki kuin sammakko ikään ja sukelteli suvereenisti. Mutta joka kerta, kun käänsi selälleen kellumaan, niin asentona oli tuo bermudan kolmio.

Puppelsson on myös ruvennut nostamaan masullaan ollessaan pyllyä pystyyn ja pyrkii eteenpäin. Oon unohtanut kertoa!