BETSY BRYE – SLEEP WALK

Ollaan mietitty Puppelssonin huoneeseen keinutuolia jo kauan, mutta nyt semmonen vihdoin löytyi. Vanhan mallin pitkäjalaksinen tuntui tonne Pupen koppiin vähän liian massiiviselta. Ja ne semmoiset jouselliset mummokiikut on kalliita ja tottapuhuen aika pirun rumia. Mutta Ikeastahan se sitten löytyi – Värmdö. Pelkäsin puutarhakalustemaisuutta, mutta ei se niin paha ollutkaan noin mustana. Suurihan tuokin on, mutta niin se oli se tuossa nurkassa ennen nököttänyt Pormestarikin. Ja tuo on kuitenkin noin tonnin kevyemmän näköinen, kuin se massiivinen punainen samettimöykky. Punainen samettimöykky siirtyi meidän makkariin ainakin nyt hetkeksi – rikkoo vähän sitä sinisyyttä siellä. Lyhyet jalakset supistaa sopivasti vaadittavaa tilaa, mutta lyhyydestä huolimatta kivasti tuo keinuu.

Tossa on toinen tuoli, mitä Pyllis on tässä lähiaikoina koeistunut. Pappa Fixarin Malibu-projekti. Tolla kun Pappa vie jätkää tarhaan ja kouluun, niin katotaan mikä se on maailman aika silloin. Aiheuttaako renkaankäry ja rähinä muissa pikkupojissa vaikuttuneita huokauksia niinkun meidän vanhempien aikaan, vai tuleeko meidän Dissestä koulukiusattu ekotuhoaja. Tällä kertaa tuo jakkara oli Puppelssonista oikein mukava. Pupen (=Pappa Fixarin) RC-auto ei niinkään. Vähän liikaa vauhtia ja äkkiliikkeitä. Varsinkin noin niinkun jalkojen juuresta keulien kiihdyttäen tai kohti (äiten jalkoja) kierien ja soraa roiskuttaen. Itkuhan siinä tuli. Luotamme kuitenkin vakaasti, että tuo vielä tottuu meidän möykkäykseen.

Huomenta!